Kontakta oss

Om oss

Vi hjälper dig att lyckas, genom att förstå människan bortom datapunkterna

Demoskop är ett faktabaserat analysföretag som erbjuder våra kunder insikter och rekommendationer baserad på data av hög kvalitet och avancerad analys. Vi förstår människor, deras värderingar, attityder, åsikter och handlingar.

Vår expertis är inom samhälls- och opinionsundersökningar, varumärke och kommunikationsmätningar, finansiella tjänster, hållbarhet och andra datadrivna undersökningar. Vi är oberoende och tar inte ställning politiskt.

Vi arbetar ofta som partners nära våra kunder och ser att det ger dem en affärsnytta andra har svårt att ge.

Demoskop grundades 1989 och gick samman med Inizio 2019. Vi samlar in data på många olika sätt, allt mer digitalt, och delar resultat och insikter i det format våra kunder vill ha, som föreläsningar,  i traditionella power points, i dashboards och i realtid. Våra kunder har komplexa utmaningar i en värld som snabbt förändras. Att analysera och förklara detta är vårt fokus.

Våra kunder är de bästa och vi är stolta över varenda en. De har höga krav och förväntningar och vi gör allt vi kan för att möta dem. Vi inspirerar, informerar och arbetar tätt tillsammans för att skapa strategier och för att hjälpa våra kunder att förbättra sin verksamhet.

Välkommen till oss!