Kontakta oss
Nyhet Opinion & Politik

Stark sammanhållning under coronakrisen

Upplevelsen av ökad sammanhållning har fungerat som en sköld för regeringens opinionssiffror under krisen. Fortfarande är känslan av sammanhållning i samhället betydligt starkare än normalt, men den avtar nu snabbt. Bedövningen börjar att släppa.

Demoskop presenterade idag de senaste resultatet ur den månatliga rapporten Debatten och Opinionen på Framtidsarenan på temat ”Vilket land kommer Sverige att vara efter coronapandemin?”

I den efterföljande paneldiskussionen deltog  Ursula Berge, samhällspolitisk chef på Akademikerförbundet SSR och Stefan Fölster, chef för tankesmedjan Better Future Economics och tidigare chefsekonom Svenskt Näringsliv. Panelen modereras av Claes Nyberg, Account Director, HK Strategies.

Ladda ned hela rapporten här
Vill du veta mer om rapporten och kanske prenumerera, kontakta Demoskops opinionschef Peter Santesson, peter.santesson@demoskop.se
Om Debatten och Opinionen
Med Demoskops månatliga mätning av samhällsutvecklingen får du en aktuell överblick över hur det politiska landskapet förändras, och vad som i stunden anses viktigast.
Du får resultaten presenterade dels som en skriftlig analys av vår opinionschef Peter Santesson, dels i form av PowerPoint-diagram som enkelt kan användas i till exempel interna rapporter eller ledningsgruppsmöten.
 


Ytterligare inom: Nyhet

Visa alla inom: Nyhet