Kontakta oss
Nyhet

Petra Wiik ny senior rådgivare på Demoskop

Demoskop anställer Petra Wiik som senior rådgivare och stärker därmed ytterligare sin position som ett av Sveriges ledande analysföretag. Petra har djup kompetens inom kundanalys och kunddriven affärsutveckling efter mångårig erfarenhet från undersökningsbranschen. Hon kommer närmast från Novus.

Vi är väldigt glada och stolta över att Petra träder in i rollen som ny senior rådgivare hos oss. Hon har den erfarenhet och det intresse för frågor som rör kundrelationer och kunderbjudande vi behöver när vi nu satsar på att bredda vårt erbjudande. Petra har ett starkt nätverk och kommer att kunna erbjuda omedelbart värde till många av våra uppdragsgivare, säger Karin Nelsson, vd för Demoskop.

– Jag brinner för att hjälpa andra företag att bli mer framgångsrika i sitt förändringsarbete med hjälp av faktabaserade insikter. Att skapa rätt förutsättningar för att få svar på sina frågor, och att omvandla en tämligen ointressant siffra till något som verkligen betyder något, är bland det roligaste som finns. Jag är så glad att nu få vara en del av Demoskop. Här finns djup och bred erfarenhet, strategiska höjd, energi och en kreativitet som säkerställer att vi ligger i framkant med fokus på kunden, säger Petra Wiik.

Demoskop erbjuder sedan 1989 undersökningar och avancerade analyser inom opinion, varumärke, kommunikation och affärs- och verksamhetsutveckling. Inför de två senaste riksdagsvalen 2018 och 2022 levererade Demoskop båda gångerna de mest träffsäkra väljarbarometrarna.

För mer information, kontakta:

Karin Nelssonkarin.nelsson@demoskop.se, 070-221 39 94
Petra Wiik, petra.wiik@demoskop.se


Ytterligare inom: Nyhet

Visa alla inom: Nyhet