Kontakta oss
Dataanalys Nyhet

Ny rapport från Demoskop och Mecenat om studenter! 

En gång i kvartalet tar Demoskop och Mecenat tempen på Sveriges studenter och undersöker deras åsikter i relevanta ämnen. Nu har äntligen rapport nummer två släppts, som handlar om ungas syn på klädkonsumtion och hållbarhet. Vilka faktorer är egentligen viktiga när det kommer till att handla kläder och hur centralt är second hand för studenter? Hur viktigt är det egentligen med hållbarhet och vad tänker generation Greta om hur enkelt det är att köpa hållbara kläder?

Detta – och mycket annat – får du ta del av i rapporten.

Undersökningen är gjord i Demoskops Framtidspanel, som är uppbyggd genom ett samarbete med Mecenat där personer kontinuerligt rekryteras till att besvara undersökningar inom olika ämnen genom Mecenats källor. I dagsläget ingår runt 10 000 personer i panelen, där den överväldigande majoriteten är unga studenter. Är du intresserad av hur panelen kan hjälpa dig i ditt arbete med att förstå en av de viktigaste målgrupperna där ute? Hör av dig direkt! 

Vill du veta mer? Kontakta Pelle Ahlin Olofsson, Affärsområdesansvarig Samhälle & Opinion

pelle.ahlin@demoskop.se, 073 589 36 89 

Ladda ner rapporten


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/demoskop/public_html/demoskop.se/wp-content/themes/demoskop2023/template-parts/content.php on line 62

Ytterligare inom: Dataanalys

Visa alla inom: Dataanalys