Kontakta oss
Nyhet

Demoskop söker seniorkonsult med affärsansvar

Demoskop ligger i branschens absoluta framkant vad gäller marknads- och opinionsundersökningar. Sedan mer än 30 år kombinerar vi tung expertis och erfarenhet inom varumärkesbyggande, kommunikation, opinion, samhällsundersökningar, privatekonomi och företagande. Vi jobbar nära våra kunder och ser att det ger dem en affärsnytta som andra har svårt att ge.

För att möta en växande efterfrågan förstärker vi nu vår organisation med konsulter med placering i Stockholm. Vi letar framförallt efter personer med minst fem års erfarenhet av kvalificerade undersökningar kopplat till varumärke och kommunikation, privatekonomi samt arbetsliv och organisation.

Tidigare konsulterfarenhet, med eget försäljningsansvar, är ett krav. Arbetet är omväxlande och ställer krav på drivkraft, affärsintresse, kunddialog och kreativitet. Uppskattar du en dynamisk organisation, med högt i tak och korta beslutsvägar toppat med positiv teamkänsla och många skratt kan detta vara det perfekta jobbet för dig. Med rätt inställning och attityd kommer du att göra skillnad.

Tjänsten är på heltid med placering i centrala Stockholm. Du arbetar tätt med kollegor både i Stockholm och Göteborg och rapporterar till vår VD. Obehindrade kunskaper, i såväl tal som skrift, i både svenska och engelska är ett krav.

Kontakt och ansökan

Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vänligen besvara nedan frågor i din personliga presentation:

  • Varför är du intresserad av att arbeta som seniorkonsult på Demoskop?
  • Vad tror du framför allt att du kan bidra med som seniorkonsult?

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson på 070-554 05 04 eller helena.fransson@comcube.se. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk:

Till ansökan

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Om Demoskop

Demoskop grundades för 30 år sedan och erbjuder undersökningar och avancerade analyser inom opinion, varumärkesbyggande, kommunikation och affärs- och verksamhetsutveckling. Under snart 30 år har Demoskop undersökt väljarnas sympatier i Väljarbarometern. Tillsammans med Inizio var Demoskop det företag som kom närmast resultatet i Riksdagsvalet 2018. Inizio startades 2012 och har från start varit banbrytande i metodutveckling och analys av nya datakällor. En viktig del har varit Inizio-panelen med över 65 000 deltagare. Sedan 2019 har företagen gått samman till Demoskop AB. Inizionamnet finns kvar för vidareutveckling av digitala tekniker, däribland Inizio-panelen. Undersökningsbranschen är i stark utveckling. Tillsammans kombinerar Demoskop och Inizio tung expertis och erfarenhet, vilket banar väg för nya, starka erbjudanden. Det gäller såväl inom traditionella datainsamlingsmetoder, som inom så kallad big data och automatisering. Välkommen att läsa mer om oss på www.demoskop.se


Ytterligare inom: Nyhet

Visa alla inom: Nyhet