We´re back!

Publicerat av
augusti 30, 2019

Hej alla ni därute som har letat er fram till denna Demoskopblogg! Vi har tagit en lång skön semester men är nu tillbaka för att än mer gräva i, analysera, lära oss och prata om det spännande område som är varumärken och kommunikation.

Lite annorlunda nu dock. Vi på Demoskop har blivit fler! Nu i våras kunde vi gå ut och berätta om samgåendet mellan Demoskop och Inizio, något som jag och många med mig har längtat efter.

Inte bara har vi fått ett gäng sköna nya kollegor och utökat med ett kontor i Göteborg, vi har med detta fått ett jättetillskott av erfarenhet och kompetens som vi tror kommer märkas på en massa olika sätt snart!

Att få ihop två olika företag kan ha sina utmaningar, något som jag har en viss erfarenhet av, men i detta fall måste jag säga att det är en solskenshistoria. Utifrån mitt perspektiv är det två primära faktorer som har bidragit:

1. Områden. Demoskop och Inizio delar huvudfokus i sina erbjudanden men har varit historiskt starka på lite olika saker och detta gör det lätt att knåpa ihop det till en bra helhet.

2. Socialt. Personliga relationer är kanske inte allt men viktigt. Det klickade!
Nu diskuteras och planeras det mycket här och det ska bli jäkligt kul att komma och träffa er därute och få berätta mera!

Till dess, ha det gott i sensommarvärmen!

/Peter

Dela: