Välkommen till Demoskopbloggen!

Publicerat av
september 19, 2018

Hej och välkommen till Demoskops nystartade varumärke- och kommunikationsblogg!
Kul att du hittade hit! Tanken på att starta denna blogg uppstod i våras. Jag och några av mina kollegor, konsulter som jobbar med varumärke- och kommunikationsfrågor, diskuterade hur vårt perspektiv och Demoskops erbjudande skulle kunna lyftas tydligare.
Vi kom fram till att vi vill skapa en kanal där vi mer personligt berättar om hur vi ser på och arbetar med dessa frågor. Inom varumärke och kommunikation händer det otroligt mycket nu och för oss analytiker skapar det utmaningar men även stora möjligheter.
I vår kommunikativa värld som kännetecknas av nya kanaler ökar samtidigt kraven på validitet och transparens vilket innebär att analysens roll för att hitta den röda tråden mellan investeringar och resultat blir allt viktigare. Det vill vi berätta om i vår blogg.
Vi vill skriva om högt som lågt. Allt ifrån erfarenheter baserade på faktiska undersökningar och analyser till personliga reflektioner inom området. Det är vi på Demoskop som kommer att skriva men vi kommer även att bjuda in vänner inom området som delar med sig av sina klokheter!
Vi tror att du som kommer att läsa vår blogg har ett intresse av och/eller jobbar med frågor kopplade till varumärke och kommunikation. Vår förhoppning är att du i bloggen ska hitta tankeväckande, roliga och intressanta inlägg som kan inspirera!
Ha det gott och hoppas vi hörs!
Peter Bryngelson

Dela: