Kontakta oss

QD Intelligence

Skapa din egen insight community

Demoskop och Questback erbjuder utbildningsprogrammet QD Intelligence. Det innebär att våra kunder får tillgång till kvalificerad rådgivning för fördjupade insikter genom insight communities.

Den digitala omställningen sker fort och kunder ändrar snabbt sitt beteende. För många företag innebär det att det är viktigt att förstå hur man behåller de kunder man fått och fortsätter att attrahera nya kunder. En lösning är insight communities som utgår ifrån att engagera kunder och skapa insikter mer löpande tillsammans med annan data som redan finns. För att kunna använda den fulla potentialen i tekniken erbjuder Questback och Demoskop QD Intelligence, ett utbildningsprogram för kunder som vill lära sig hur man tar tillvara möjligheten att arbeta smartare och mer agilt och samtidigt utveckla relationen till sina kunder.

Demoskops och Questbacks kombinerade expertis och erfarenhet banar väg för nya, marknadsledande erbjudanden, inte minst inom rådgivning gällande teknik som möjliggör snabbhet och säkerhet i en föränderlig omvärld. Med QD Intelligence vill vi inspirera till att komma igång med egna insight communities.