Ytterligare spetskompetens till Demoskop

Publicerat av
februari 26, 2015

Katarina Arbin, ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm, blir senior konsult på Demoskop. Katarinas avhandling handlade om människors förhållningssätt till nya informationssystem och ny teknologi. Hon har även fördjupade kunskaper inom CSR, employer branding och upphandling. Katarina Arbin kommer närmast från egen konsultverksamhet och har tidigare arbetet på bland annat SCA och Aleris. På Demoskop kommer Katarina ha ett särskilt ansvar för affärsutveckling inom samhällsbyggande och CSR.

  • Vi är väldigt nöjda med att kunna knyta ytterligare en högkvalificerad medarbetare till Demoskop, säger Anders Lindholm, vd Demoskop. Katarinas profil är helt i linje med de satsningar vi nu gör inom bland annat området samhällsbyggande. Hon har en stark koppling till Demoskops verksamhet samtidigt som hon adderar nya kunskaper. Katarina är väl rustad för att ytterligare tydliggöra och förstärka vår position som ledande analysföretag i Sverige.
  • Jag ser mycket fram emot att börja på Demoskop och att få möjlighet att bidra till Demoskops fortsatta utveckling, säger Katarina Arbin. Det är särskilt spännande att få fokusera på områdena samhällsbyggande och CSR som är betydelsefulla för såväl privat som offentlig verksamhet.

Katarina börjar på Demoskop 2 mars.
 
För ytterligare information kontakta:
Anders Lindholm, 0735-225536, anders.lindholm@demoskop.se
Katarina Arbin, 073-6002883, katarina.arbin@procureintelligence.se

Dela: