Senior Varumärkeskonsult

Publicerat av
april 12, 2013

Demoskop är ett av Sveriges ledande företag inom marknads- och samhällsanalys. Vi presenterar löpande undersökningsresultat och rekommendationer för beslutsfattare och opinionsbildare inom näringsliv, offentlig sektor, politiska organisationer och media. Vår ambition är erbjuda de mest relevanta analyserna inom kommunikation och varumärkesutveckling, samhällstrender och politik. Demoskop är metodoberoende och arbetar med såväl analys av befintliga källor som kvalitativa och kvantitativa intervjuer.

Inom området kommunikation och varumärkesutveckling söker vi nu en driven och erfaren konsult som kan bygga starka kundrelationer och bidra till att utveckla vårt erbjudande. I förlängningen kan ett helhetsansvar för affärsområdet bli aktuellt.

 Vi tror att du:

–      Är en auktoritet i varumärkes- och kommunikationsfrågor

–      Har erfarenhet av rollen som konsult

–      Har en stark drivkraft

–      Har god förståelse för marknadsundersökningar, statistik och analys, och vet hur det kan bidra till kundernas verksamhet

–      Har en utvecklad stilistisk förmåga och god känsla för visualisering och att förmedla budskap

–      Har akademisk utbildning och har åstadkommit goda resultat i tidigare arbete

På Demoskop får du arbeta i en kreativ och analytisk miljö tillsammans med trevliga medarbetare, som är genuint intresserade av vad de gör. Tempot och kraven är ofta höga och för att det ska fungera är det viktigt att vi också trivs och har roligt i vardagen.

Din ansökan skickar du till Anders Lindholm, VD Demoskop.

 

Dela: