Demoskop söker Ekonomiansvarig

Publicerat av
januari 22, 2014

Som ekonomiansvarig på Demoskop har du helhetsansvaret för företagets ekonomifunktion. Detta innebär att dina arbetsuppgifter innefattar allt från löpande redovisning, fakturering, löner, moms- och skattedeklarationer till fullständiga månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning. Du är drivande i budgetprocessen och i tjänsten ingår även att göra ekonomiska analyser av verksamheten med uppföljning av konsulter, projekt och kunder. Verksamhetsstyrning utifrån ekonomiska analyser är centralt för företaget. Du arbetar nära verksamheten och för löpande diskussioner med VD och konsulter i ekonomiska frågor. Utöver de traditionella ekonomiuppgifterna är det även aktuellt med personaladministrativa ärenden, personalavtal, personalaktiviteter och posthantering.   
 
Vem är du?
Du är ekonom med flerårig erfarenhet av liknande tjänst och arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Excel samt i något ekonomisystem. Om du har arbetat inom konsultverksamhet och med projektredovisning så är det meriterande. Som person är du strukturerad, noggrann, prestigelös och du är van vid självständigt arbete. Eftersom en stor del av tjänsten innebär kontakter både internt och externt, är det viktigt att du är social och kommunikativ.
Inom företaget finns ett stort mått av engagemang, flexibilitet och en positiv anda. För att passa in i rollen är det viktigt att det är egenskaper som präglar även dig. Kontoret är beläget på Östermalm i Stockholm City.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Demoskop med Experis (ManpowerGroup). Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Irene Jagt, via telefon 08-736 28 49.

Dela: