Demoskop @ Framtidsarenan: Vilket land kommer Sverige att vara efter Coronapandemin?

Publicerat av
juni 12, 2020

Coronapandemin har skakat om Sverige i en rad grundläggande avseenden. Vilka blir de långsiktiga effekterna av Coronakrisen? Den modell och de ramar som har gällt för svenska politiska huvudinriktningen formades i samband med 90-talskrisen. Kommer konsekvenserna av Coronapandemin att bli ett nytt vägskäl som får varaktig betydelse för svensk politik? Vilka aktörer och röster kommer att höras vid vägskälet och vilka möjligheter finns att styra utvecklingen?

Demoskop medverkar på Framtidsarenan och presenterar data från sina mätningar av hur allmänheten förändrat sin syn i viktiga politiska frågor under coronapandemin.
Se sändningen onsdagen den 17 juni kl 9.30 här
Medverkande:
Karin Nelsson, vd Demoskop
Ursula Berge, samhällspolitisk chef på Akademikerförbundet SSR
Stefan Fölster, chef för tankesmedjan Better Future Economics och tidigare chefsekonom Svenskt Näringsliv
Panelen modereras av Claes Nyberg, Account Director, HK Strategies
Om Framtidsarenan
Framtidsarenan är en fri, enkel och öppen digital plattform för seminarier, paneler, samtal och det du själv väljer som rör såväl nischade som breda samhällsfrågor. Allt i samma anda som Almedalsveckan och andra plattformar har erbjudit oss innan välbehövlig sommarvila åren före 2020 då de tvingats ställa in. Framtidsarenan är inte istället för – utan ett verktyg att fylla ett behov i saknad..
Låt samtalet och mötet om Sveriges framtid stå i centrum – nu som tidigare somrar.
Framtidsarenan hålls 16-17 juni 2020. Initiativtagare är Microsoft Sverige, Hill+Knowlton Strategies och Rodolfo Agency.

Dela: