God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Demoskop!

Publicerat av
december 20, 2019

Vilket år vi på Demoskop har haft!

I våras kunde vi gå ut och berätta om samgåendet mellan Demoskop och Inizio, något som vi och många med oss hade längtat efter. Inte bara fick vi ett gäng sköna nya kollegor och utökat med ett kontor i Göteborg, vi har med detta även fått ett jättetillskott av erfarenhet och kompetens som under hösten märkts i vårt arbete.

Efter sommaren blev Karin Nelsson VD för Demoskop. ”Det ska bli väldigt roligt att fortsätta denna resa. Vårt sammanslagna bolag kombinerar Demoskops beprövade metoder och expertis med Inizios innovativa sätt att mäta och analysera i en digital värld. Det ger oss en unik position med svårslagna kunderbjudanden. Det ska vi utveckla ännu mer” sa Karin Nelsson.

Under hösten hade vi höstmingel för nära och kära i våra lokaler i Stockholm. Vi firade att Inizio och Demoskop gått samman och att Demoskop fyllde 30 år i år! Tillsammans med en mycket kompetent panel diskuterade vi framtidens research och hur vi ska fortsätta arbeta för att vara ett av Sveriges vassaste analysföretag med många idéer om hur man kan arbeta med research i en värld som snabbt förändras.

Ett intensivt år med många fantastiska milstolpar!

Vad vi ser fram emot 2020.

IMG 8756

Dela: