Varumärke & Kommunikation

Vi är din samarbetspartner från affärsmål till effekt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

Vi är din samarbetspartner från affärsmål till effekt!

Vi är din samarbetspartner från affärsmål till effekt!

Det är vår uppgift som samarbetspartner att förstå din situation, analysera tillgänglig information, ge svar på nya frågor och ta fram ett underlag som hjälper dig i det strategiska och operativa arbetet.

Vi är specialister på varumärkesundersökningar och analyser för att skapa positionering/differentiering av ditt varumärke gentemot konkurrenterna. Med utgångspunkt från din varumärkesplattform gör vi varumärkesundersökningar avseende vilka faktorer som är viktigast för att skapa ett positivt helhetsintryck eller preferens för ditt varumärke framför konkurrenterna. Vilka är ert varumärkes styrkor/svagheter och vad bör vi fokusera på framåt?

Vi har också en lång erfarenhet av kampanjmätningar, analyser och strategier avseende optimering av innehåll och kanalval för kommunikation och kampanjer. Oavsett om kampanjens målsättning är långsiktigt varumärkesbyggande eller mer direkt taktiskt försäljningsdrivande eller om den görs via köpta, egna eller förtjänade kanaler ger vi er underlag för hur har det gått och vad bör vi justera framåt? Genom målgruppsanalyser med förståelse för köpresor och touchpoints ser vi till att du når dina viktigaste kunder.

Vårt mål är att alltid kombinera analyser av våra undersökningar med annan relevant data som t.ex. medieinvesteringar, försäljningsdata och Google Analytics för att skapa ett helhetsperspektiv av strategiska beslutsunderlag för våra uppdragsgivares affär och kommunikation.

Digital user
Kampanjmätningar ComBridge
360 tracking 1
Marknadsegmentering
Dela: