Samhälle & Opinion

Vi hjälper dig att förstå vad som händer just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

Våra produkter

Vi hjälper dig att förstå vad som händer just nu, den långsiktiga samhällsutvecklingen och förklarar varför det förhåller sig som det gör. Här ett urval av våra produkter. Kontakta oss så hjälper vid dig att ta reda på just det du vill veta.

shutterstock 234059878 grey2 scaled vb 2 orange
linus mimietz QYI 0vehUs unsplash sverigetycker 2 orange
shutterstock 636029168 politikerpanelen 2 orange
demonstration 5026397 BIld av Alfred Derks fran Pixabay opinionsundersokningar 2 orange
event 4513446 BIld av Flore W fran Pixabay valjaranalys 2 orange
Debatten Opinionen

Sedan 1989 har Demoskop följt och analyserat den politiska opinionens förändringar.

Att veta vad den svenska allmänheten tycker i centrala frågor är ofta avgörande för hur företag och organisationer väljer att agera. Ofta används undersökningar som interna beslutsunderlag, men många gånger görs de också i avsikt att resultaten ska publiceras.

Vår erfarenhet är att färska resultat från väl genomförda undersökningar ofta ges betydande medialt utrymme.

Vi genomför varje månad en politisk väljarbarometer. Vid det senaste valet var Demoskop det institut som kom närmast det verkliga utfallet. Vi har gedigen erfarenhet av att arbeta med kunder som vill synas och positionera sig inom en specifik fråga. Det kan handla om alltifrån enstaka nedslag, jämföra attityd eller kunskap under två perioder (före och efter en viss aktivitet), eller etablera en valuta som följs regelbundet och därmed ger möjlighet att bygga en position över tid. Genom Iniziopanelen får du snabb och tillförlitlig information om uppfattningarna hos den breda allmänheten. Vi kan också välja ut delar av befolkningen som exempelvis stockholmare, föräldrar, förvärvsarbetande eller till och med specifika yrkesgrupper. Mycket av den grundläggande informationen finns redan tillgänglig, och vi behöver därför bara addera dina specifika frågor.

Vi hjälper dig att mäta opinion

Hör av dig! Vi hjälper dig gärna att ta reda på det du behöver veta! Välkommen.

Dela: