Jobba hos oss

Vi söker seniora konsulter

För att möta en växande efterfrågan förstärker vi nu vår organisation med ytterligare seniora konsulter med placering i Stockholm eller Göteborg. Vi letar framförallt efter personer med 10-20 års erfarenhet av kvalificerade undersökningar i näringslivet, organisationer, media eller politiken. Tidigare konsulterfarenhet, med eget försäljningsansvar, är meriterande.
Arbetet är omväxlande och ställer krav på framför allt analytisk förmåga men också affärsintresse, kunddialog och kreativitet. Uppskattar du en dynamisk organisation, med högt i tak och korta beslutsvägar toppat med positiv teamkänsla och många skratt kan detta vara det perfekta jobbet för dig. Med rätt inställning och attityd kommer du att göra skillnad.
Tjänsterna är på heltid med placering i centrala Stockholm eller centrala Göteborg. Du arbetar tätt med kollegor både i Stockholm och Göteborg och rapporterar till vår VD. Obehindrade kunskaper, i såväl tal som skrift, i både svenska och engelska är ett krav. För att kunna lyckas, trivas och göra ett bra jobb är ett levande intresse för samhälle, näringsliv, opinion och mediebranschen en förutsättning.

Kontakt och ansökan
Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson på 070-554 05 04 eller helena.fransson@comcube.se. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV här.
Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!


Ansökan till andra roller

Vi är alltid öppna för att skapa plats för rätt person och du är välkommen att skicka oss ditt CV och ett personligt brev.


Offertförfrågan